PROGRAMUL MANIFESTARII CLICK AICI

PROGRAM ZIUA ASISTENTULUI CLICK AICI


Dragi Invitaţi,
În numele comitetului de organizare, am plăcerea să vă invit la cea de a IX-a Ediţie a “Zilelor Medicale ale Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti”, ce se va desfăşura  în perioada 17-19 Iulie 2014.
Manifestarea va oferi unui număr semnificativ de medici din ţară şi străinătate oportunitatea ideală de a-şi expune rezultatele activităţii profesionale şi de cercetare, de a afla ultimele noutăţi şi tendinţe în domeniul lor de expertiză, precum şi de a face schimb de experienţă cu ceilalţi participanţi. Continuând tradiţia ultimilor ani, vor avea loc, de asemenea, demonstraţii operatorii în premieră ce vor putea fi urmărite în direct în mai multe locaţii, printr-un sistem de transmisie video.
“Zilele Medicale ale Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti” reprezintă un eveniment ştiintific de prestigiu, recunoscut ca atare de întreaga comunitate medicală. Cele opt ediţii desfăşurate până acum s-au bucurat de un succes deosebit. Calitatea prezentărilor a crescut an de an, ca şi complexitatea cazurilor clinice prezentate şi a demonstraţiilor efectuate. Lista subiectelor abordate s-a diversificat de la o ediţie la alta, acoperind o gamă largă de specialităţi medicale şi chirugicale, farmacologie, precum şi management medical.
Anul acesta avem plăcerea de a organiza un Workshop de Oncogenetică cu participarea Departamentului de Oncogenetică din cadrul UMF “Gr. T. Popa” Iaşi, precum şi sesiuni speciale dedicate medicilor de familie, medicilor rezidenţi. Vă invit să fiţi alaturi de noi şi în acest an, cu convingerea că manifestarea să corespundă din nou aşteptărilor dumneavoastră.

Pagina in Romana
English Version