Premiul de excelenta acordat la Congresul AMR

Premiile Nationale 2020 ale AMR
January 5, 2021
Interviu referent de specialitate – Serviciul Managementul Calitatii
January 19, 2021

Personalități și instituții de elită din domeniul sănătății din România au primit ieri, 4 ianuarie 2021, PREMIILE DE EXCELENȚĂ ale Asociației Medicale Române. Ca o recunoaştere a excelenţei profesionale, prof.univ. dr. Adrian Cotîrleț, managerul Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti, a primit Premiul de Excelenţă pentru Management şi Dezvoltare Medicală.

Comisia de jurizare, formată din personalități marcante și active ale lumii și vieții medicale din România – garanție a valorii selecției făcute, a decernat cele 10 premii anuale ale Asociației Medicale Române si, hors concours, DIPLOMA CREDINȚĂ ȘI EROISM tuturor Spitalelor COVID-19 (faza I si II) din România care, în contextul pandemiei SARS-CoV-2, se află de luni de zile într-o continuă luptă și misiune de îngrijire și salvare a pacienților.

Fondată în anul 1857, AMR este prima asociație medicală din Romania. AMR este cel mai important contributor al susținerii societăților medicale din România dar și al prezenței acestora la nivel european, AMR fiind membru fondator UEMS.

Asociația Medicală Română are în prezent 27 de Societăți medicale naționale și regionale afiliate, totalizând astfel peste 14.000 de medici, pe care îi reprezintă și susține pe plan național și european.

Comments are closed.