Pagina Dedicata Zilelor Medicale Romana
Medical Days of Moinesti Emergency Hospital English

Dragi colegi,

Cunoscând preocupările şi apreciind prestigiul dumneavoastră profesional în domeniul medical, ne face o deosebită plăcere de a vă invita să participaţi, în perioada 27-29 iunie 2013 la cea de-a VIII-a Ediţie a “Zilelor Medicale ale Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti”.

Şi pentru că întotdeauna factorul primordial al performanţelor şi unul dintre elementele cheie ale profesionalismului medical îl reprezintă calitatea, acest simpozion este dedicat exclusiv aspectelor de ordin practic, aplicativ, metodologic ale medicinei, reunind practicieni de mare valoare din specialităţile medico-chirurgicale atât din ţară cât şi din străinătate.

Ne propunem să oferim tuturor invitaţilor oportunitatea de a-şi prezenta activitatea în diferitele specialităţi medicale, raportată la metodele, protocoalele şi tehnologiile folosite precum şi la diseminarea şi promovarea rezultatelor obţinute în domeniu, iar în acelaşi timp de a ne oferi feedback-uri în ceea ce priveşte calitatea serviciilor medicale şi a metodologiei folosite în cadrul spitalului nostru.

Pe aceasta linie menţionăm că activităţile simpozionului vor fi axate pe lansarea unor sesiuni de lucrări ştiinţifice, pe abordarea unor studii de caz şi realizarea unor demonstraţii operatorii. Venirea dumneavoastră la această manifestaţie ne onorează şi va oferi posibilitatea participanţilor de a fi permanent la curent cu cele mai noi realizări în domeniul medical şi de a menţine contactul între specialişti-medici de renume din ţară şi străinătate.
Dorim ca ”Zilele Medicale ale Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti” să se ridice la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră, motiv pentru care vă invităm să fiţi alături de noi şi în acest an.

Vă aşteptăm cu drag!

În numele comitetului de organizare,
Dr. Adrian Cotîrleţ
Manager SMU Moineşti