Experienta isi spune cuvantul.

Din momentul in care intreaga echipa a Spitalului a primit feed back-ul pozitiv al efortului depus in mod   profesional, intr-o echipa unitara, in sustinerea primelor proiecte ce vizau profesionalism de inalta clasa la toate nivelurile serviciilor medicale, nimic nu a mai stat in calea evolutiei constante a tot ceea ce Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti reprezinta.

Ne-am propus ca stagnarea sa nu faca parte din fisa noastra descriptiva, in schimb dorim sa fim cunoscuti si    definiti ca si echipa, ca si institutie, prin evolutie profesionala si atitudinala, continua perfectionare, optimizare a parametrilor de    evaluare a actiunilor noastre.

Modul de abordare diferit fata de ceea ce inseamna Management in cadrul sistemului sanitar romanesc s-a dovedit a fi de bun    augur, constructiv, usor observabil prin realizarile evidente. Adaptarea si implementarea modelelor europene de abordare a    problemelor de management la sistemul sanitar romanesc, au avut intr-un final rezultate mult peste asteptari. Seriozitatea si    disciplina in munca a fiecaruia dintre noi a dus la rezultate remarcabile, pornind de la personalul auxiliar, pana la cel medical si    de conducere.

Faptul ca numarul pacientilor ce aleg unitatea noastra pentru remedierea si rezolvarea problemelor de sanatate este in continua crestere, faptul ca cei mai multi dintre ei vin aici in urma recomandarilor fostilor pacienti cat si a colegilor medici de familie ne face sa nu obosim in demersurile noastre si sa nu dam inapoi de la telurile propuse nici macar pentru o secunda.

Interesul pentru continua specializare profesionala a colegilor medici si nu numai, si actiunea lor in acest sens (prin participari active la conferinte si congrese din intreaga tara) ne face sa fim mandri ca avem un spital cu pretentii elitiste, un spital de referinta nu numai in zona judetului Bacau cat si peste granitele acestuia.

Istoria ultimilor ani inregistrata atat in filele cartii de onoare a Spitalului cat si in multumirile din sufletele pacientilor, aduse la cunostinta noastra, aprecierile si dorinta de colaborare profesionala a colegilor medici din spitalele romanesti cat si din inalte centre universitare Europene si nu numai, ne face cinste si ne motiveaza sa continuam, sa dorim sa facem si mai mult, sa aducem idei si proiecte noi si sa ramanem un exemplu demn de urmat pentru spitalele din Romania, asa cum, cu mandrie putem spune ca suntem in momentul de fata

Dr. Adrian Cotirlet,

Manager, Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti