Informare cu privire obtinerea reacreditarii

Educatia sanitara / stil sanatos de viata
July 28, 2017
OMUL care a adus Occidentul in Moinesti – DESTEPTAREA
August 14, 2017

Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti va aduce la cunostinta ca institutia noastra se afla in  proces de pregatire pentru obtinerea reacreditarii pentru perioada 2017-2021, efectuata de catre Autoritatea Naționala de Management a Calității în Sănătate. Procesul de reacreditare consta in  analizarea nivelului de conformitate a unităţilor sanitare cu standardele de acreditare, desfăşurată de către evaluatori de servicii de sănătate independenţi.

În activitatea de evaluare, unităţile sanitare au obligaţia să coopereze cu membrii comisiilor de evaluare şi să le pună la dispoziţie documentele necesare validării informaţiilor care confirmă îndeplinirea cerinţelor din standardele de acreditare conform Ordinului nr. 446/2017 privind aprobarea Standardelor, Procedurii și metodologiei de evaluare și acreditare a spitalelor.

În vederea asigurării şi îmbunătăţirii calităţii serviciilor medicale şi a siguranţei pacientului, A.N.M.C.S. colaborează cu unităţile sanitare acreditate, prin monitorizarea activităţii acestora şi prin îndrumare privind asigurarea calităţii.

 

Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti este programat pentru obtinerea reacreditarii in perioada 21.08.2017 – 25.08.2017, conform Ordinului ANMCS nr.  660 din data de  15.11.2016, pentru aprobarea Planului multianual pentru ciclul II de acreditare şi a Planurilor anuale de acreditare, pe subgrupe de unităţi sanitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *