Vizita de documentare în Spitalul Municipal de Urgență Moinești

Anunt promovare asistent medical si infirmiera
October 14, 2019
Anunt concurs farmacist
November 7, 2019

Vizita de documentare în Spitalul Municipal de Urgență Moinești, județul Bacău a șefilor misiunilor diplomatice acreditați la București.

Ministerul Afacerilor Externe a organizat, pe data de 11 octombrie 2019, o vizită de informare şi documentare în judeţul Bacău la Spitalul Municipal de Urgență Moinești pentru șefii misiunilor diplomatice acreditate la Bucureşti. 

Scopul vizitei de documentare este de a facilita dialogul direct între șefii de misiune și autoritățile locale, precum şi reprezentanții mediului de afaceri, ca parte a eforturilor concrete de promovare a României.

Țările participante la vizita de documentare a Corpului Diplomatic acreditat de București au acoperire la nivel mondial. Ca și reprezentanți pentru Europa se enumeră: Armenia, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Cehia, Federația Rusă, Georgia, Irlanda, Macedonia de Nord, Montenegru, Olanda, Slovacia, Slovenia. De asemenea au fost reprezentați din Africa: Africa de Sud, Egipt, Libia, Maroc, RPD Congo; Asia: China, Liban, Irak, India, Malaysia, Republica Coreea, Turkmenistan; America de Sud: Peru, Uruguay.

Echipa reprezentativă coordonată de Prof. Univ. dr. Adrian Cotîrleț, manager al Spitalului Municipal de Urgență Moinești, premiat cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor, a primit cu onorurile cuvenite ambasadorii și partenerii acestora. În Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, s-au prezentat 4 departamente care se ridică la un nivel de performanță înalt și de calitate.

Finalizarea acestui proiect are la bază indentificarea oportunităților de investiții și colaborări cu promovarea ofertei educaționale și medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *